Kontakt Resource it

NGSoft er nu en del af Resource it.

Resource it udbyder kun systemadministration i form af managed hostingløsninger.

Se Resource its side om Hosting.

Administrationen af et computernetværk

De fleste virksomheder har et computernetværk.

Nogle er store, andre er små - men for de fleste virksomheder er netværket de årer, firmaets blod flyder gennem. Hvis netværket går ned, er firmaet lammet - hvis data går tabt, kan det være dyrt.

Derfor er det vigtigt at lave en omhyggelig plan for et netværk, hvor der er lagt vægt på, hvordan forskellige fejlscenarier påvirker virksomheden.

Det er imidlertid ikke nok, at planen omfatter de døde ting - den skal også omfatte brugen af netværket - det hjælper for eksempel ikke meget, at der bliver taget backup af firmaets server hver nat, hvis de ansatte gemmer vigtige filer på deres lokale arbejdsstation. Harddisk nedbrud er hyppige, og datatab dyrt.

NGSoft som administrator

NGSoft har adskillige års erfaring med administration af computernetværk til mange forskellige formål og kan hjælpe med de mange forskellige aspekter:

  • Planlægning
  • Hardwarevalg til servere, arbejdsstationer, netværksudstyr osv.
  • Konfiguration af servere og arbejdsstationer
  • Backup (læs mere)
  • Katastrofehjælp

Faktisk kan NGSoft yde den bedste service, når det hele varetages - på denne måde kan I sikre jer, at de tanker, der blev tænkt i planlægningsfasen, bliver ført ud i praksis og at de praktiske forhold, der gælder i virksomheden, bliver ført ind i planen.

Ved katastrofehjælp kan NGSoft kontaktes udenfor normal arbejdstid, men her forbeholdes ret til at fakturere 1600kr pr. påbegyndt time.

Linux-servere

NGSoft har lang erfaring med at administrere linux-servere både internt og eksternt - filservere og internetservere - mailservere, webservere, dnsservere og backupservere.

Microsoft-servere

NGSoft administrerer ikke netværk med Microsoft-servere, da der er for mange stabilitetsproblemer med disse.

Denne restriktion gælder ikke Microsoft-arbejdsstationer.

Hvis I overvejer at migrere til Linux-servere, rådgives gerne herom. Nogle gange kan det betale sig, andre gange kan det ikke - og i nogle situationer kan det slet ikke lade sig gøre.

NGSoft · Ranunkelvej 13 · 9230 Svenstrup J